17 d’ag. 2008

REPRESENTACIÓ DEL TCCC A LA 10ena. PUJADA ALS PORTS PER A MOTOS CLÀSSIQUES






Aquest diumenge 17 d'agost de 2008 vaig poder assistir per segona vegada a la Pujada als Ports per a Motos Clàssiques que organitza el Moto Club Roquetes. Aquesta és una sortida molt recomanable per a tots els amants de les motos històriques ja que en concentra una bona mostra i es desenvolupa per la carretera que puja fins al Mont Caro, posant a prova la resistència de tots els participants i sobretot de les marques representades: Guzzi, Derbi, Vespa, Iso, Montesa, Bultaco, Puch, Gimson, Ossa, Sanglas etc.

La pujada va sortir de l'Hort de Cruells a Roquetes un cop formailtzades les inscripcions i rebre tots els participants una samarreta del Club Roquetes, a mitja pujada concentració i refrigeri a la Font del Caragol, per continuar fins al restaurant Pous de la Neu on es va esmorzar i lliurar els trofeus. Un cop acabat tothom cap a casa.
Des del Tivissa Clàssics Cars Club, recomanar la participació en aquest ral·lí de motos clàssiques i animar a l'organització a continuar així de bé.

Ramon Aragonés Margalef


Secretari del TCCC.









1 comentari:

Xavi Cugat ha dit...

Moltes gràcies per la crònica Ramon i enhorabona pel vostre bloc.

Salutacions i endavant!!

Ja faig 6è

Fa poc, vaig començar 6è . Ara casi que es nadal , som dissabte dia 11-12-10 fa molt temps que no escric res. Ara faig maquina ,es entretingut .Tambe tinc facebook però no el faig anar .


Fins una altra!!!!!